Мебел-Ви Виница
Аголна ПЕРА...

Ултра модерен модел, достапен и како 3+3+1 или како Фотеља..
Цена: 61.900 денари
Димензии: 335 x 290 cm
Пространа и комфорна, изработена во штоф со Клик-Клак механизми за спиење на двата елемента и дополнителен простор за складирање под механизмите. Дрвени ногари.