#МасаZERO #Јумис #JumisLuxury #ВисокСјајФИНИШ

Разубавете го вашиот дом со трпезариска маса со беспрекорен квалитет и неповторлив дизајн кој совршено се вклопува во секој простор.

Со кружна форма без рабови што овозможува максимална искористеност на просторот и внесува елегантност која ги потенцира криволиниските облици на просторот.

„Убавината е во малите нешта, во цутот на розата, во бакнежот , во прегратката, во грижата за себе и за другите. Допри длабоко во себе и почувствувај ја моќтта која ја поседуваш. Никни од длабочините, расцути под сонцето!“, Stefanija Zlatku , oldосновач на македонскиот бренд Your Secret CRUSH. #deepaboveall