Сместен на исклучителна локација покрај транспортниот центар, #Connect5 опфаќа 100-тина модерни станбени единици со различни структури, од еднособни до четирисобни.?

Информирајте се повеќе: http://elenalukahome.com/project/connect-5/

И контактирајте нѐ на:...

Види повеќе