atlantis.mk ПРОМОЦИЈА - ☀ ХУРГАДА | ЛЕТО 2019 

ПРОМОЦИЈА -  ХУРГАДА | ЛЕТО 2019 
Резервирајте во Labranda Club Makadi Resort и летувајте на местото од соништата по најповолни цени со вклучен попуст валиден до 15.06.2019 од 384€ по лице

? BEST PRICE GUARANTEE!!!
Во понудата е вклучено:...

Види повеќе

Coral Blue Beach Hotel, Gerakini - со приватна песочна плажа

atlantis.mk
⚡️Last Call - Сопствен Закуп!!!!!

*Coral Blue Beach Hotel, Gerakini - со приватна песочна плажа
*Термин: 16.06 - 23.06.2019
*Цена по лице со вклучен попуст - 229€

...Види повеќе

⚡️Last Call - Сопствен Закуп!!!!! *Polychrono Beach Hotel, Polychrono

atlantis.mk
⚡️Last Call - Сопствен Закуп!!!!!

*Polychrono Beach Hotel, Polychrono - на 2 минути од плажа
*Термин: 16.06 - 23.06.2019
*Цена по лице со вклучен попуст - 105€

...Види повеќе

Last Call - Сопствен Закуп!!!!! *Potidea Golden Beach Hotel, Nea Potidea

atlantis.mk
⚡️Last Call - Сопствен Закуп!!!!!

*Potidea Golden Beach Hotel, Nea Potidea
*Термин: 16.06 - 23.06.2019
*Цена по лице - 216€

...Види повеќе

Aurora Resort & Spa Идеални услови за идеален одмор на планина!

Идеални услови за идеален одмор на планина!

Не размислувајте, не двоумете се! Оваа лето Аурора Ресорт и СПА е идеалното место за вашиот летен одмор на планина!!!

☎️ Резервирајте на телефон:...

Види повеќе

РИЛСКИ МАНАСТИР - БЛАГОЕВГРАД - МЕТРО
Овој манастир е еден од културните споменици на Бугарија и истиот е вклучен во списокот на УНЕСКО од 1983 година. Како национален музеј на Бугарија бил прогласен во 1961 година. Манастирот е прикажан на бугарската банкнота од 1 лев.
Програмата опфаќа посета на Манастирот, прошетка во Благоевград и шопинг во Метро.

? Трагнувања: Кочани, Виница, Каменица и Делчево...

Види повеќе