Секој родител сака да ја прослави матурата на своето дете. За оние кои чекаат гости во домашна атмосфера, посебен предизвик претставува приготвувањето на храна. Потребна е инспирација и време. Затоа ние припремивме неколку брзи и лесни предлози за вашата трпеза.
#сезахрана #рецепти