Секој родител сака да ја прослави матурата на своето дете. За оние кои чекаат гости во домашна атмосфера, посебен предизвик претставува приготвувањето на храна. Потребна е инспирација и време. Затоа ние припремивме неколку брзи и лесни предлози за вашата трпеза.
#сезахрана #рецепти

Ефикасна фотоепилација во удобноста на твојот дом. Подготви се за летото и уживај во совршено мазна кожа без влакна дури и до 6 месеци! Купи Philips Lumea фотоепилатор и намали го растот на несаканите влакна до 92% по само 3 третмани.