Нашата шампионска авантура започнува! Кликни на линкот: https://navivame.telekom.mk/ и одбери го твоето среќно магента седиште! Можеби токму ти ќе бидеш еден од четирите среќни добитници кои ќе патуваат на големото финале на UEFA Champions League во Мадрид! ⚽️