? СУАРЕЗ УТРЕ СЕ ВРАЌА НА „ЕНФИЛД“!

? Фудбалерите на Барселона денес пристигнаа во Ливерпул,а Суарез објави фотографија од над „Енфилд“!

? „Возбуден сум што те гледам повторно“.

...Види повеќе