Натпревар на екипи за кои пред почетокот на сезоната никој не очекуваше дека ќе ги гледаме во оваа фаза!

ПОЛУФИНАЛЕ ВО ЛШ: Тотенхем - Ајакс! ?

Ваши прогнози? ?