За празниците наздравете со чаша италијанско вино Добијте #3xПовеќе со #МојTinex!
*Со купување на производите кои се на акција, ги добивате поените означени на производите. Дополнителни поени добивате со секоја сметка над 300ден. Акцијата трае до 12.05.2019 година.