Мебел-Ви Виница
?Велигденската Акција во Мебел-Ви може да започне. ?Акција на над 500 производи по супер цени до потрошување на залихите.

Акцијата трае од 0⃣Април до 4⃣Мај во сите салони на Мебел-Ви низ Македонија. 
? www.mebel-vi.com