? ВИКЕНД АКЦИЈА во Жито маркети?

Мешан кашкавал Vemilk по цена од САМО 299 ден/кг. и пиво Златен Даб 1,5л. по цена од САМО 80 ден.

Акцијата трае од 26.04 до 28.04. Ве очекуваме!