Велигденските празници се идеална можност за краток одмор на планина.

Побрзајте и направете резервација за некоја од преостанатите соби и добијте 10% попуст на нашиот пакет!

Телефони за контакт:...

Види повеќе
 
AURORARESORT.MK
 
A special Easter experience for those who seek adventure, fun, elegant celebrations and five-star service. Celebrate the Easter Spree in the mountainous paradise and have fun winning the sweet treats that expect…