Попусти до 37% на многу артикли.
ПОБРЗАЈТЕ!!! Дел од производите се до потрошување на залиха.
Во СИТЕ салони на Мебел-Ви www.mebel-vi.com/saloni
или ОНЛАЈН www.mebel-vi.com/akcija