Silver Plus 3 Зони Над-душек! 
Комплетно уживање, за ПОЛОВИНА ЦЕНА! Нарачајте го сега со 50% ПОПУСТ! Јавете се веднаш на 02/3094-510 или кликнете тука: http://links.topshop.com.mk/c/19838797