Каталогот со ПОПУСТИ погледнете го овде
https://www.yumpu.com/…/read/62686204/riversoft-katalog-juni 
Заради ОГРОМНА ЗАИНТЕРЕСИРАНОСТ, неможноста сите клиенти да стигнат вчера на отворањето ГО ПРОДОЛЖУВАМЕ ПОПУСТОТ до САБОТА 8-ми ЈУНИ во салонот на РИВЕРСОФТ во ШТИП и салоните на РИВЕРСОФТ во СТРУМИЦА. 
НЕВЕРОЈАТНИ ПОПУСТИ на СИТЕ ПРОИЗВО...

Види повеќе