ГОЛЕМО ОТВОРАЊЕ на нова Sport M продавница во центарот на ШТИП ?

Големи изненадувања и ПОПУСТИ до -20% на брендовите adidas, Nike, Puma, 4F, Salomon, FILA и многу други ?

Ве очекуваме на 05.06 во нашата нова Sport M продавница во ШТИП ?

...Види повеќе