Дизајнирана за лесно маневрирање со одлична усисна моќ. Rovus Storm Vac Правосмукалката едноставно решение за беспрекорно чист дом. Нарачајте ја сега за 4.980 ден. или доколку сте Клуб 5 член за само 2.490 ден. Јавете се веднаш на 02/3094-510 или кликнете тука: http://links.topshop.com.mk/c/19835777