Станете Клуб 5* член, добијте ПОДАРОК и искористете 10% ПОПУСТ на сите сите производи! 
Одберете ги вашите омилени производи и нарачајте ги на 02/3094-510 или кликнете тука: http://links.topshop.com.mk/c/19832033