Oд денес започнуваме со 
?? НАЈГОЛЕМА ЧИСТКА ДОСЕГА? 
ПОПУСТИ на ЦЕЛАТА СТАРА КОЛЕКЦИЈА:
-15% АГОЛНИ И ТДФ ГАРНИТУРИ
-20% ЗАКАЧАЛКИ, ТРП МАСИ И СТОЛОВИ, ПЛАКАРИ, ЛЕЖАИ, КОМОДИ И КАНЦЕЛАРИСКИ МЕБЕЛ, СПАЛНИ И ДЕТСКИ СОБИ...

Види повеќе