SETEC, se od tehnika
? НЕВЕРОЈАТНА АКЦИЈА само во салоните СЕТЕК

КУПИ СЕГА со СЕТЕК Клуб КАРТИЧКА ДОБИЈ и Искористи ВЕДНАШ до МИНИМУМ 3 ПОСТО CASHBACK ПОЕНИ на СЕКОЈА СМЕТКА. ?
https://issuu.com/setec.se.od.te…/…/cashback_poeni_vo_setek…
АКЦИЈАТА ТРАЕ од 13-ти до 18-ти МАЈ во салоните на СЕТЕК. 
ПОБРЗАЈТЕ, ...

Види повеќе