ТЕХНОМАРКЕТ НОВ САЛОН - АЕРОДРОМ! 
ГОЛЕМО ОТВОРАЊЕ - 15 МАЈ, СРЕДА, 12 часот. Неверојатни попусти, супер цени и многу изненадувања ве чеакаат на отворањето на новиот салон на ТЕХНОМАРКЕТ во Аеродром. Постете не во новиот салон и искористете ги овие НЕВЕРОЈАТНИ ПОПУСТИ на голем број производи специјално за оваа пригода!
Новиот салон се наоѓа на булевар Србија, до полициската станица. Акцијата важи само за денот на отворањето и е со ограничени количини, затоа побрзајте и навреме купете го вашиот производ по овие СУПЕР ЦЕНИ!
Техномаркет - уште поблиску до Вас!