HAPPY FRIDAY
СРЕЌЕН ПЕТОК 
ПРОЛЕТНО ЧИСТЕЊЕ БЕЗ АЛЕРГИИ 
-10% ЕКОНОМИЧНИ И ЗДРАВИ ТУРМАЛИНОВИ ТОПКИ ЗА ПЕРЕЊЕ, БЕЗ ПРАШОЦИ И ОМЕКНУВАЧИ ВО СЛЕДНИТЕ ДВЕ И ПОЛ ГОДИНИ.
-10% ПРИРОДНО СРЕДСТВО ОД САПУНЛИВ ОРЕВ 99% ПРИРОДНИ СОСТОЈЌИ ЗА САДОВИ, ИГРАЧКИ,ПРОЗОРЦИ, ОВОШЈЕ,ЗЕЛЕНЧУК .....

Види повеќе