1+1 = 40% ПОПУСТ
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Намаление на новата колекција само во продавниците на Sport M низ Македонија.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
За купени 2 парчиња од новата колекција на каса се пресметува 40% ПОПУСТ на поевтиниот артикл....

Види повеќе