5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА на СИТЕ 55“-ични и поголеми модели телевизори.
➄➄➄➄➄➄➄➄➄➄
Сега е вистинскиот момент за нов голем SONY телевизор. Искористете ја оваа одлична понуда. Подновете се со нов SONY телевизор и со стандардните 2 години добивате уште 3 години гаранција. 5 ГОДИНИ БЕЗ ГРИЖА. 5 ГОДИНИ УЖИВАЊЕ.
Сетек - Се од техника...

Види повеќе