Неделната понуда на Тинекс, збогатена со понуда плус за супер викенд, млада зелка 1кг. по цена од 28ден. и домати 1кг. по цена од 59ден.

#ПонудаПлус за #СуперВикенд единствено во маркетите на ‪#Тинекс‬. Една картичка, безброј привилегии!