ШОПИНГ И ПРОШЕТКА ВО С О Л У Н ?
? Трагнувања: Кочани, Штип, 
? Термин: 24.05.2019 (петок)
? Цена: 750 денари
Состанок на групата по договорено време од пред агенцијата Либеро Травел. Се патува преку граничен премин Богородица....

Види повеќе