МЕЃУСЕЗОНСКИ ПОПУСТ во сите продавници на Sport M низ Македонија и на веб-шоп www.sport-m.com.mk

? 20% ПОПУСТ на посебно обележаните артикли

? Акцијата трае до завршување на залихите