Само за вас, оваа недела издвојуваме 25 најпродавани производи со 25% намалување, пресметани на вашата Поен+ картичка ?

Заедно прославуваме 25 години #Тинекс!

Погледнете ги сите производи од нашата Роденденска акција за оваа недела со 25% намалување, на следниот линк:http://bit.ly/2Y9vFBz

...Види повеќе