МЕЃУСЕЗОНСКИ ПОПУСТ во сите продавници на Sport M низ Македонија и на веб-шоп www.sport-m.com.mk 
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
? 20% ПОПУСТ на посебно обележаните артикли
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
? Акцијата трае до завршување на залихите