Само во маркетите на #Тинекс
Од 01.05 до 30.06.2019 за секое купено парче Pampers Giant Pack+ или Pampers Pants Giant Pack+ добивате КУПОН. Со собрани 4 купони добивате електрична четка Орал Б (Frozen, Star Wars, или D12 White)

Не ја пропуштајте оваа неодолива акција во маркетите на #Тинекс!