Само за вас, оваа недела издвојуваме 25 најпродавани производи со 25% намалување, пресметани на вашата Поен+ картичка ?

Заедно прославуваме 25 години #Тинекс!

Погледнете ги сите производи од нашата Роденденска акција за оваа недела со 25% намалување, на следниот линк: https://www.e-tinex.mk/default.aspx?a=1&p=1&f5=1&f10=11;&

...Види повеќе