Vip

Vip Бизнис - Ваш вистински бизнис партнер, кој ги разбира Вашите потреби и Ви помага да ги остварите Вашите цели!

Одберете Vip Бизнис и добијте брз и стабилен интернет за вашата канцеларија и 20 GB мобилен интернет, а дополнително одберете Lenovo лаптоп за 999 денари месечно ?

Дознајте повеќе: https://bit.ly/2XRd1y2