Супер празнична понуда на Тинекс, ПРВОКЛАСНО МАКЕДОНСКО ЈАГНЕ по одлична цена од 285ден. А за купено 1/2 јагне ви подаруваме пиво Наше Македонско 1,5л.

За богата празнична трпеза посетете го најблискиот #Тинекс маркет 

Фотографија на TINEX.