#МасаZERO #Јумис #JumisLuxury #ВисокСјајФИНИШ

Разубавете го вашиот дом со трпезариска маса со беспрекорен квалитет и неповторлив дизајн кој совршено се вклопува во секој простор.

Со кружна форма без рабови што овозможува максимална искористеност на просторот и внесува елегантност која ги потенцира криволиниските облици на просторот.