ПРОДАЖБА НА СТАНОВИ ВО НАСЕЛБА ТАФТАЛИЏЕ 2 (спроти Реплек на главна улица). Вселиви наскоро
Станови од 33м2 (гарсоњера), 53м2 со една спална соба, 80м2 со две спални соби, 83м2(пентхаус)со две спални соби
Улица Ванчо Мицков 2б, општина Карпош, Скопје.
За повеќе информации околу слободни станови и спецификации пратете ни порака во INBOX или јаветесе на 078445786