Samsung A40 доаѓа со сите карактеристики за да обезбеди одлични перформанси и совршено корисничко искуство, со 5,9 инчен Super AMOLED дисплеј. Сега во Нептун на12 рати без камата на happy цена или на 24 рати без камата на редовна цена. Оваа понуда не смее да се пропушти! Дознајте повеќе: http://bit.ly/2Ha0d0w