Почитувани,
Ве известуваме дека нашите салони ќе работат УТРЕ
- 30.04.2019г. со редовно работно време (08:00-20:00ч.)
ПОВЕЛЕТЕ!!!!

Мебел-Ви Виница
Продавница за мебел