Побегнете од градскиот метеж и дојдете да уживате на Велешко Езеро, ви нудиме одлична храна и прекрасен амбиент

 
 

За пријатни соништа и мирни утра...Boxspring Doss, создаден по највисоки стандарди за најпрефинетите вкусови! #HomebyAlmak