Само од Четврток 09-ти Јануари до Недела 26-ти Јануари во Салоните на River Soft!
КУПЕТЕ ТЕЛЕВИЗОР СО ШАМПИОНСКА ЦЕНА и уживајте во Европското Првенство во ракомет и мајсториите на Македонските ракометарски херои.
Сите ТЕЛЕВИЗОРИ се на ШАМПИОНСКИ ЦЕНИ.

RiverSoft
Електроника