НЕУМОРНИОТ ЕЗЏЈАН АЛИОСКИ ОТКРИВА ШТО ЌЕ БИДЕ НАЈВАЖНО ВО ТБИЛИСИ, КАКО СЕ ИЗДРЖА ПЕКОЛНИОТ РИТАМ МЕСЕЦОВ, КОЛКУ ИСЦРПУВАЧКИ БЕШЕ СО КОСОВО...