Поранешниот ливерпуловец ги реши „своите“, спорен момент во 51. минута на штета на гостите
https://static.xx.fbcdn.net/rsrc.php/v3/yD/r/X8B7V_vHKow.png"); background-size: auto; background-repeat: no-repeat; display: inline-block; height: 20px; width: 20px; background-position: 0px -176px;">