Ангеловски: Личните услови се во втор план, подготвен сум да прифатам договор од ФФМ само да ја водам репрезентацијата
https://static.xx.fbcdn.net/rsrc.php/v3/yG/r/YYHpF5mAlvQ.png"); background-size: auto; background-repeat: no-repeat; display: inline-block; height: 20px; width: 20px; background-position: 0px -92px;">