Gol.mk
?? УЕФА објави дека наградниот фонд на ЕП, кое ќе се игра ова лето, ќе изнесува рекордни 371 милиони евра
GOL.MK
 
Европската фудбалска централа (УЕФА) објави дека наградниот фонд на Европското првенство, кое ќе се игра ова лето, ќе изнесува рекордни 371 милиони евра. Сумата е за 70...