ЈА ДОБИВМЕ ГРУПАТА ЗА КВАЛИФИКАЦИИТЕ ЗА СП. НИ ПАДНА СИЛНАТА ГЕРМАНИЈА. ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ?