МАГИЈАТА ОД ТБИЛИСИ, БЕЗ КОНКУРЕНЦИЈА ЕДЕН ОД НАЈУБАВИТЕ ПОГОДОЦИ ВО ИСТОРИЈАТА НА РЕПРЕЗЕНТАТИВНИОТ ФУДБАЛ

Голот на Пандев номиниран од УЕФА за најубав гол во баражите (ВИДЕО)