ЕЛМАААСС! Прв гол за македонскииот бисер во Серија А! 

SPORTSKI.MK
 
Гатузо вечерва за прв пат му даде шанса на Елмас од првата минута во Серија А под негово водство и македонскиот репрезентативец таа шанса на најдобар начин ја корис...