Gol.mk
? Голманот на Еурофарм Пелистер бранеше од првата до последната минута и со 15 интервенции ги „полуде“ Украинците!

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ИЗДАНИЕТО НА НИКОЛА МИТРЕВСКИ: