Погоди го резултатот на мечот МАКЕДОНИЈА - УКРАИНА!
Најбрзите ПЕТМИНА со точен одговор ќе добијат ваучер од 500 денари од Sport Life.
Лајкни ја страницата, типувај во коментар под сликата до почетокот на натпреварот.
Шерни за среќа!