Gol.mk
?? „Кралот на земјата“ одамна не е владетел само на земјена подлога - еве ги сите големи остварувања на големиот Рафа...
GOL.MK
 
Кога во мај 2005 година за првпат го освои Роланд Гарос, никој не веруваше дека тоа шпанско момче пишува историја. Рафаел Надал веќе има 19 Грен слем титули, ги има сите ...